Appartementen

De Oldenborgh telt 85 appartementen. De appartementen hebben twee, drie of vier kamers. Alle appartementen hebben een balkon, de meeste zelfs twee, en een berging.

2-kamers: 51 stuks
3-kamers naast een lift: 15 stuks
3-kamers op een hoek: 14 stuks
3-kamers begane grond: 2 stuks
4-kamers: 3 stuks

Als bewoner van een appartement kunt u gebruikmaken van de algemene ruimten en de tuin. In De Oldenborgh betaalt u servicekosten voor een vast pakket aan services. Daarnaast kunt u aanvullende diensten afnemen.


A – twee kamers

Wanneer u voldoende heeft aan een grote woonkamer en een slaapkamer, dan is het 2-kamerappartement ideaal voor u. Heeft u een gast? Dan huurt u eenvoudig een logeerkamer.


B – drie kamers naast een lift

Zoekt u een appartement met drie kamers? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een appartement bij één van de liften. De grootte van de 3-kamerappartementen varieert.


C – drie kamers op een hoek

Wilt u graag een appartement met drie kamers? Dan kunt u naast type B ook kiezen voor een hoekappartement. Bijvoorbeeld als de indeling van het hoekappartement u meer aanspreekt.


D – vier kamers

Heeft u graag een ruim appartement? Er zijn enkele 4-kamerappartementen. Deze zijn ontstaan doordat twee 2-kamerappartementen met elkaar zijn verbonden.